Rabobank Samen Sterker. Stem op Hartslag voor Nederweert!

Written by: Luke Hekers

Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabobank Samen Sterker. Een actie waarbij  €100.000,- beschikbaar wordt gesteld. Ook  Hartslag voor Nederweert doet mee!

 

Met uw stem kunnen wij AED’s onderhouden en het netwerk van vrijwilligers in stand houden door informatieavonden en cursussen aan te bieden. Het zou fantastisch zijn als u helpt bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens Rabobank Samen Sterker.

 

Stemmen

Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van woensdag 14 oktober tot en met vrijdag 23 oktober 2015 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Iedere stem  is geld waard! U steunt ons toch ook?

 

Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden van de Rabobank via de post een  persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/weert. Kom in actie en beslis mee van 14 t/m 23 oktober en help ons.

 

Alvast bedankt voor uw stem!