Wat kunt u doen?

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan de stichting Hartslag voor Nederweert, dan kan dit op meerdere manieren.

 

Vrijwilliger worden:

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Kom dan naar een van de informatieavonden. Tijdens de informatieavond wordt uitgelegd wat het inhoudt om als vrijwilliger actief te zijn voor de stichting. De informatie avond is bedoeld voor iedereen die vrijwilliger wil worden of dit overweegt. Mensen die werkzaam zijn in de zorg willen we in het bijzonder uitnodigen om naar een van de informatie avonden te komen. Voor meer informatie kunt u ook een  e-mail sturen naar info@hartslagvoornederweert.nl.

 

Mensen die in het bezit zijn van een geldig reanimatie certificaat kunnen zich na het bijwonen van de informatieavond direct aanmelden. De mensen die geen reanimatie certificaat hebben krijgen een basiscursus aangeboden. De kosten worden (net als de jaarlijkse herhalingslessen) betaald door de Stichting Hartslag voor Nederweert.

 

De data van informatie avonden vindt u in de agenda.

 

Doneren:

Donaties zijn van harte welkom. Zowel voor bedrijven als particulieren is het mogelijk om te doneren. Het geld gebruiken we om de reanimatie cursussen voor vrijwilligers en het onderhoud van AED’s te kunnen betalen. U kunt direct doneren via de knop ( doneren ) op de homepage.

Bedrijven die een donatie doen van minimaal 100 euro, worden indien gewenst, als “vriend van Hartslag voor Nederweert” vermeld op deze website.