Bij Kampeerderij de kaaienwaaier in Ospel hangt een AED

Written by: Luke Hekers

Kampeerderij-de-Kaaienwaaier-in-Ospel-heeft-een-AED-2-760x507.jpg

Kampeerderij de Kaaienwaaier op Waatskamp 19 heeft een AED gekocht toen ze vorig jaar de camping overgenomen hebben. Deze hebben ze aangemeld bij het landelijk oproepsysteem van Hartslagnu.nl. Marian Wijen en Annelies Terium van de stichting ‘Hartslag voor Nederweert’ hebben Miranda en Debby bedankt voor dit geweldig initiatief.

De stichting zal zorgen voor onderhoud en service wanneer de AED ingezet wordt bij een reanimatie. Door het aanmelden van deze AED bij het landelijk oproepsysteem van hartslagnu.nl kan deze worden ingezet bij een reanimatieoproep in de buurt.

Met ruim 400 vrijwilligers in Nederweert die aangesloten zijn bij het reanimatieoproepsysteem is er een goede dekking bij een reanimatie oproep. Voor de nieuwe woonwijken en buitengebieden is de stichting nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor vragen/informatie en aanmelden voor de jaarlijkse herhalingsles kijk je hier.

Heb je interesse om je ook aan te sluiten bij het landelijk oproepsysteem, kom dan in de herfst naar de informatie-avond. Wanneer je al een geldig reanimatie-certificaat hebt dan kun je je daarna meteen aanmelden en anders krijg je een basiscursus reanimatie en AED-gebruik aangeboden.

Kampeerderij-de-Kaaienwaaier-in-Ospel-heeft-een-AED-1-760x507.jpg